Receptkategorier

Här är våra familjerecept samlade. Många är våra egna, vissa från vänner och somliga från kokböcker.
Lycka till vid spisen!
Vedeldad järnspis

BAGUETTER

Bröd
Manitoba Cream från Ramlösa Kvarn är ett diskutabelt val av mjöl. Å ena sidan har det utmärkta bakegenskaper men å andra sidan innehåller det ett gäng tillsatser. Personligen blev jag övertygad om att fördelarna överväger nackdelarna när jag bakade de här baguetterna första gången (enligt receptet på mjölförpackningen) – sanslöst goda!

För att få rätt temperatur på vattnet håll en termometer under kranvattnet och ställ in kranen tills vattnet håller 37 grader. Om du knådar degen i maskin kör på riktigt hög hastighet, det här mjölet tål tuffa tag och klarar att binda mycket vätska.

Musik som passar till receptet

Baguetter

Recepttips

Recept
Recept
Recept
Recept

2019-2025 www.vidspisen.se

Här är våra familjerecept samlade.
Många är våra egna, vissa från vänner och somliga från kokböcker.

Lycka till vid spisen!
Jonas med familj

Vedeldad järnspis